sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuussa...

Tänään alkoi sitten se joulukuu, jota olen odottanut alkusyksystä lähtien. Olen nimittäin siirtänyt siivousta: "voin sitten joulukuussa". Lukemattomat kirjat: "voin sitten lukea joulukuussa". Ystävät, sukulaiset, mummot...joulukuussa. Leffat, sama kuukausi. Edelleen: jouluvalot pihalle, pientä remonttia, ehkä pieni hetki sohvalla, kissa valjaisiin ja pihalle. Hopea- ja pronssisavikurssien puhdistamattomat ja kiillottamattomat korut. Autohuolto, pyörähuolto, vaikka mitä....kaikki joulukuussa.

Eli myyjäiset ohi ja hetki aikaa tehdä kaikki muut asiat. Tosin ensi viikonloppuna olisi vielä mahdollisuus yksiin myyjäisiin, mutta mietin vielä huomiseen menenkö sinne.

Tämän päivän vietin Paviljongissa, asiakkaita oli koko ajan ja puhuin ääneni käheäksi esitellessäni pinnoja kireällä yksin kappalein ja kaksin kappalein. Sain niin valtavan määrän positiivista palautetta ettei moista ole aiemmin ollut. Varmaa on, että nämä korusarjat saavat jatkoa. Mutta ehkä uusia voisi sitten aloittaa tekemään tammikuussa tai vaikka sitten joulukuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti