maanantai 25. marraskuuta 2013

Yksisilmäinen

Myyjäispöytä on nyt kasattu olohuoneeseen ja kaikki tuotteet alkavat olla vihdoinkin valmiina. Nyt on jäljellä myyjäisiin liittyvää viimeistelyä: hintalappuja, korutelineiden tekoa, keppejä, koukkuja, tankoja, kankaita... Ankaraa miettimistä mitä kaikkea laittaisi esille ja miten. Kaikkea pitäisi olla sopivasti mutta ei mitään liikaa. Pari päivää on vielä aikaa.

Töitä vähän hankaloittaa kolmiulotteisen näön väliaikainen heikkeneminen. Lauantaina illalla päätin nimittäin vielä hioa yhtä juotosta. Samalla hieraisin epähuomiossa silmiäni ja sain toisen silmäni samantien kipeäksi ja kirkkaan punaiseksi. Muutaman lääkärissä käynnin jälkeen laittelekin nyt paria eri tippaa silmiin ja toivon, että kipu hellittää muutamassa päivässä. Tinasta ja metallista likaisilla käsillä silmän hierominen ei ollut kovin järkevää.

Vielä yksi uusi korumalli kuitenkin on tulossa. Sain nimittäin uuden idean juuri tätä kirjoittaessani ja pakkohan sitä on päästä kokeilemaan heti kun mahdollista. Kerron siitä kuvien kera hetken kuluttua. Loppuun vielä kuva uusimmasta huopaketjusta. Minkä muun värisiä voisi tehdä?

1 kommentti:

  1. Punaisia kukkia näin joulun alla! Harmi kun sun silmä on kipee��

    VastaaPoista