perjantai 8. marraskuuta 2013

Hopeasavea sormissa

Kauan odottamani hopeasavikurssi alkoi tänään. En ollut miettinyt kovin paljon etukäteen mitä tekisin, mutta usein ideoita tulee mieleen sitten kun aloittaa tekemisen ja keskittyy asiaan. Illan aikaansaannokseni oli kuunnella opetusta, miettiä pää sauhuten mitä tekisi ja lopulta pyöritellä muovailuvahan tapaista massaa pari tuntia harjoitellen lopullisen hopeasavityön tekemistä.

Yhden parin  korvakoruja sain sentään aikaiseksi ja huomasin kotiin tullessani, että ovat jopa piirretyn suunnitelman mukaiset.

Tulipa illalla mieleeni, että tämä ilta oli oikeastaan hopeasaviterapiaa. Muut asiat unohtuu hetkeksi kun alkaa tekemään käsillään jotain joka vaatii koko keskittymisen.

Huomiseksi onkin sitten suunnitelmat valmiina ja jälleen sormusta tekemään, niitä kun ei oikein muista materiaaleista saa onnistumaan. Vai miltä kuulostaa huopa-, lasi- tai pinnasormus?

Viime vuoden kurssilla tein sormuksia kolmin kappalein ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Ovat sellaisia oman näköisiä ja itselle sopivia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti